Om den här webbplatsen

Vi visar de hetaste hårtrenderna just nu

Hårguiden specialisterna på hårvård och hårskötsel. Vår ambition är att ge tips om ditt hår och hur du får till din frisyr. Oavsett ålder och individuella förutsättningar vill vi hjälpa dig att hitta din unika stil och ta fram skönheten i din personlighet så att du kan känna dig så vacker och unik som du i verkligheten är!

Hår och våra skötselråd – fixa looken

På den här webbplatsen får du tips om bättre blowouts, säsongens hetaste frisyrer, dagliga hårvårdstips, oumbärliga produkter, hår tips – hur du får ett friskt hår-och guider för dig som har problem med håret. Fixa ditt hår utan hårstylist!

Om hårguiden

Det här är en webbplats som byggs av Expandtalk AB som är ett mediebolag specialiserad på innehåll om hår. Andra sajter som vi publicerar är håtransplantationsguiden där vi har ett fokus kring håravfall och hårtransplantationer.

Vi har ett långsiktigt perspektiv med alla våra webbplatsen. Vi kommer komplettera sajten successivt med mer information framöver och fortsätta skriva artiklar och fördjupningar om hår och olika tips om hårvård.

Läs mer om olika tips hur du sköter ditt hår.

Vi driver flera andra webbplatser som handlar om håravfall, skönhet och plastikoperationer. Kontakta oss gärna om tips om ämnen eller om du har andra idéer hur webbplatserna ska utvecklas!